ACCES

Despre Pandy

Despre Pandy

 

 

Blankuri - corpurile plutelor

          Blankurile sunt formatizate pe o mașină de mare precizie cu prelucrare din bară, automatizată, de concepție proprie și construită în regim profesional în ateliere specializate, din inox și aliaj de aluminiu. Motorizarea, proiectarea blankurilor și regimul de lucru se fac asistate de computer (CNC), astfel blankurile ies perfect simetrice și șlefuite pentru mărimea specificată asigurînd un ritm de lucru rapid.

         Materialele folosite sunt in principal blocurile din polimeri sintetici - DuraFoam, cu densitate foarte mică dar duritate mare. plasticul extrudat -  Rohacell, un material excepțional, de ultimă generație, cu densitate de numai 50 kg / mc și duritate crescută, asigurînd portanță ridicată la un volum foarte mic și rezistență mărită în special plutelor destinate competițiilor și lemnul de balsa !    

 

Antenaje - bucșele portstarled

         Folosesc o gamă largă și diversă de antene semnalizatoare cu diferite diametre și lungimi, de înaltă calitate. În principal plastic fluo pline sau tubulare, fibră sticlă sau carbon, unicolore sau multicolore, forate, suspendate cu montaj pe chila ce trece prin blank, cu fixare direct în acesta sau în port-starled (pentru antene cu diametre de 2,2 / 3,0 / 4,5 mm) , detașabile, pentru wagglere și slidere, etc.

 

 

 

Inele fixare - conectori - lestaje

          Inelele de fixare sunt din inox sau plastic, cu fixare in blank (cu picior răsucit), cu fixare pe antenă sau pe chila care trece prin blank (tip ”arc” sau ”8”).

 

 

         Conectori pentru miniwagglere și slidere, din plastic cu ochet, cauciucați cu ochet și vîrtej, etc.


 

 

   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,